A stretch fólia mindenki számára ismert csomagoló anyag, mely a termékek raklapokon történő szállításához a stabilitást és védelmet biztosítja. Továbbiakban a környezet káros hatásaitól védi a teljes logisztikai folyamat során. A stretch fólia fő jellemzői: nagymértékű nyúlás, nagy szakadási szilárdság, tapadás, tapadóerő, víztiszta kivitel, gazdaságos felhasználás és költségmegtakarítás.

Milyen stretch fóliát válasszunk? Ezt sok tényező befolyásolja, például a csomagolt termékek és a csomagológép. Megfelelő anyagválasztás elengedhetetlen a költségoptimalizáláshoz. Stretch fóliák széles választékát ajánljuk, így bármilyen csomagoláshoz, biztosítunk megfelelő anyagot kézi vagy gépi felhasználáshoz. Stabilan tartja a raklapot, egyidőben pedig megvédi a nedvességtől és a portól.

Ha bizonytalan, hogy melyik termék lenne megfelelő az Ön szükségleteihez, mi segítünk megtalálni azt.

 

Ki kell emelnünk, hogy tapasztalatatunkkal és tudásunkkal támogatni tudjuk a kisvállalkozók és nagy cégek céljait és terveit csomagolás területén. Egyes cégek nap mint nap 30%-os megtakaríást érnek el termékeinkkel, mely bizonyítja rátermettségünket a stretch fólia és ragasztószalag piacon.

Kitűnő lehetőség!!! Ajándék stretchfóliázó gép!

Részletekért kattintson ide.

Stretch fólia - Wrap&Go stretch Film

Védje termékeit a legjobb minőségű Stretch fóliával.

Nagyon fontos, hogy milyen minőségű alapanyagból készül a fólia. Termékeink egyedi stretch filmből Wrap&Go készülnek. Német technológiával, több szempontból kiváló, akár 60%-os anyag és költségmegtakarítást biztosító termék lett kifejlesztve.

Magyarországon cégünk az egyedüli WRAP&GO forgalmazó.

Kézi stretch fólia

A kézi stretch fólia segítségével gyorsan és könnyen csomagolhat kisebb, nagyobb termékeket. Kínálunk megfelelő méretekben elérhető kézi stretch fóliát és kézi stretchfóliázó gépet is.

A kézi Stretch fóliával történő csomagolás az egyik leggyakrabban alkalmazott módszer a termékek védelmére. Minden stretch fólia csak belülről tapad, hogy megakadályozza a raklapok egymáshoz tapadását szállítás közben.

Ručni streč, ručna streč folija
wrap-and-go-folija

Gépi stretch fólia

Gépi csomagoláshoz.

Gépi stretch fólia használata során hatékony megoldást nyújt a termékek védelmére. Attól függően, hogy milyen csomagológépet használ, különböző méretű és vastagságú stretch fóliát kínálunk.

A raklapok csomagolása lehet automata és félautomata. A leghatékonyabb, ha a raklapon lévő termékeket megfelelően elhelyezve végezzük a fóliázást, így megelőzhetjük azok sérüléseit.

Kínálatunkban megtalálhatóak a (Pre-stretch) Elölnyújtás opcióval rendelkező gépek is, mellyekkel akár 400%-os költségmegtakarítás is elérhető.