fbpx
Tape&GO

Nyomtatott Ragasztószalagok

Nyomtatott ragasztószalagokat csomagoláshoz, ragasztáshoz, és dobozok, illetve ajándékok jelöléséhez használják partnereink. A ragasztószalagok, a kiváló minőségüknek köszönhetően, alkalmasak élelmiszeripari, autóipari, textilipari, és más ipari felhasználásra. A használata során magas a hőtűrő képessége, alkalmazható nyomdaipari, kerámiaipari, illetve oldószer mentessége miatt, akár élelmiszerrel érintkezve is alkalmazható.
Kétféle nyomtatott szalag létezik: flexo-TOP és flexo-SANDWICH nyomtatású szalagok. A flexo-TOP nyomtatott szalagok minimális rendelési mennyisége 144 darab, ezt követi a 360, 504, 720, 1800 és 2592+ darab. Egy doboz 36 szalagot tartalmaz, a teljes raklap pedig 72 dobozt vagy is 2592 szalagot tartalmaz. A flexo-SANDWICH nyomtatáshoz, a nyomtatott szalagok minimális rendelési mennyisége 2592 darab illetve 1 raklap. A nyomtatott ragasztószalagok 28 mikronos fóliával, kiváló minőségü ragasztóval biztosan kielégíti a csomagolás igényeit. Első alkalommal a nyomtatott szalag klisé költsége 20 €/szin.
Azoknak az ügyfeleknek, akik egy raklap feletti mennyiséget rendelnek a klise költsége dijmentes, abban az esetben is ha nem rendelkeznek vektoros formátumú logóval.
Példa: Egy színű  48 mm x 60 m méretű nyomtatott szalag ára 144 darabra vonatkoztatva körülbelül XXX HUF / darab ÁFA nélkül + klisé, ha először rendeli ezt a fajta szalagot. Tehát ahhoz, hogy meg tudjuk adni a pontos árat, információra van szükségünk a szalag mennyiségéről, méretéről és a szalagon felhasznált szín mennyiségéről. A szállítási határidő a nyomtatott ragasztószalagok esetében 3–5 hét. A gyártás elindításához el kell küldenie a kívánt logót és/vagy bármilyen kiegészítő szöveget vektoros formátumban (* .eps, * .ai vagy * .cdr fájl).
Ezek a típusú ragasztószalagok nagy marketing kommunikációt biztosítanak partnereinknek, ugyanis ezzel jól látható, ki küldte a terméket, illetve az ügyfél élményét is jelentősen növeli. Már előre tudja a felhasználó, hogy kitől érkezett a csomag, és alig várja, hogy felbontsa, hiszen tudja mi található benne. Ami még nagyon fontos, partnereink gyakran mondják: egy ilyen ragasztószalag minőséget, megbízhatóságot nyújt partnereinknek az ügyfeleik szemében. Az Ön kívánsága szerint valósul meg a ragasztószalagokon logója, elérhetősége, vagy bármi amit szeretne, ezzel is kitűnve a versenytárak köréből. Ideális-tökéletes hirdetést jelent vállalkozása számára!
Nyomtatott ragasztószalag ajánlat készítéshez, kérjük töltse ki  az alábbi táblázatot. 

0 +
Értékesített csomagológépek
0 +
Elégedett ügyfeleink
0 +
törzsvevők
0 +
rendelés évente

Ne felejtse el megadni a pontos elérhetőségeket, hogy kapcsolatba tudjunk maradni Önnel és cégével.

  Milyen típusú nyomtatást szeretne?
  flexo-TOP (min 144db)flexo-Sandwich (min 1 raklap)

  Milyen típusú alapszint szeretne?
  Fehér (leggyakoribb)Átlátszó

  Hány színt tartalmaz a logó?
  1 szín2 szín3 színTeljes szín/Full color

  Milyen méretekre van szüksége?
  48mm x 50m48mm x 60m48mm x 66m50mm x 60m50mm x 66megyéb méretek

  Mennyi ragasztószalagra van süksége?
  flexoTop/144dbflexoTop/360dbflexoTop/504dbflexoTop/720dbflexoTop/1800dbflexoTop/2592dbflexoTop/2592+flexo-Sandwich/2592dbflexoSandwich/2592+

  Van logója vektoros formátumban? Vektoros formátumban(logó, szöveg) elérhető, amit nyomatban látni szeretne? (Vektros fájl szerkesztésére nincs lehetőség.)
  IgenNem

  Megrendelő:
  MagánszemélyVállalkozó/Cég

  Scroll to Top