A Tape&Go szalagokat jó tapadás és ragasztóképesség jellemzi, s ennek köszönhetően széles skálán mozog felhasználási területe.

BOPP, PVC, és környezetbarát papír hordozó anyagokon készülnek , hotmelt, solved, akril , natúr kaucsuk ragasztókkal a felhasználási területhez igazodva.

Kiváló minőségű alapanyagok használatával ügyfeleinknek a legjobb ragasztószalagokat biztosítjuk!

PVC traka u boji pogodna za niske temperature

A csomagolószalagok poli-propilén (BOPP,PVC,papír) alapanyagon készülnek, és erre csúcsminőségű hotmelt, solved, akril , natúr kaucsuk ragasztók legújabb generációja kerül. Ezzel biztosítva a legjobb tapadást a felhasználási területnek megfelelően.

A Tape&Go szalagokat magas fokú tartósság és jó tapadási képesség jellemzi, s ennek köszönhetően minden területén eredményesen használható.

Ragasztószalagaink egészségbiztosítási tanúsítványokkal rendelkeznek, ezért biztonságosan használhatók az élelmiszeriparban, a gyógyszeriparban és a kozmetikai iparban.

Csomagolószalagok

Tape&Go csomagolószalagok normál „zajos“ és hangtalan „low noise“ lefutású kivitelben készülnek az ügyfelek igényinek megfelelően.

Tape&Go ragasztószalagok a felhasználási területnek megfelelően több féle hordozó anyagvastagságban készülnek: 23my –tól egészen a 33 my-os változatig.

Akrilni lownoise selotejp za pakovanje kutija lake težine

Maszkolószalagok

Tape&Go maszkolószalagok széles alkalmazást kínálnak partnereinknek. Minden maszkoló szalgunk natúr kaucsuk ragasztóval készül. Hőállóság szempontjából 60-120 fokig választhatnak ügyfeleink az  autóiparban. Uv és infra álló kivitelben is elérhetőek a Tape&Go maszkoló szalagok.

 Építőipar részére is van egyedi megoldás: “Washi maszkolószalag” népszerű a DIY üzletágban.Kültéri és beltéri felhasználáshoz egyaránt alkalmazhatóak. A festési és felületvédelmi munkálatokhoz nélkülözhetetlen eszköz a maszkoló szalag, így számunkra fontos a megfelelő anyag biztosítása a felhasználáshoz.

Samolepljiva krep traka za zaštitu spoljašnjih površina sa velikom mehaničkom otpornošću

Speciális szalagok - Tape&Go

A speciális szalagokhoz tartoznak a következő szalagok: duct tape (hobby szalag), cloth tape (szövet szalag), filament tape (üvegszálerősített szalag), kétoldalas ragasztószalag, alumínium szalag és hasonlók.  Termékek méret szempontjából széles palettán elérhetőek.

Specijalna duct traka