fbpx

Csomagolástechnika

A csomagolástechnika a csomagolási eszközök fejlődésével egyre nagyobb jelentőségre tett szert az áruforgalomban. A verseny mindinkább megköveteli azt, hogy egyre nagyobb hangsúlyt kapjon a gyártott termék biztonságos célba érése, megfelelő tárolása az ipar teljes területéről, mind a gyártással, termék előállítással, annak esztétikus becsomagolásával foglalkozó vállalatok részéről a költséghatékonyság és nem utolsó sorban a környezetvédelem  tekintetében.

A csomagolás előtérbe kerültével a fejlesztések a csomagoló gépek, a csomagoló anyagok tekintetében is fejlesztésre szorultak. Igy ma már a csomagoláshoz a legkülönbözőbb anyagok és más, kreatív lehetőségek állnak rendelkezésünkre. Minden termék más-más csomagolást igényel. Így a csomagolás szerepe annyira megerősödött, hogy ma már kijelenthető, hogy csomagolás nélkül egy-egy terméket szinte lehetetlen eladni. A termék pályafutása jelentősen függ annak csomagolásától és annak módszerétől. Ugyanakkor ezzel a követelménnyel mennyiségi változás jelent meg a csomagolást illetően, mely egyre nagyobb hulladék-felhalmozást jelent.

csomagolástechnika

Így egy új követelmény jelent meg a csomagolással szemben: a csomagolás legyen környezetkímélő a tudatos anyagfelhasználás tekintetében. Ennek a követelménynek a teljesitéséhez nagy szakértelem szükséges, fejlett technológiával elállított csomagolóanyagra és modern, minden igényt kielégítő csomagológépre a megfelelő csomagolás előállításához. Fontos a jogszabályok ismerete, marketing, anyag- és technológiai ismeretek, környezetvédelmi szempontok figyelembevétele, logisztikai, nyomdaipari, tipográfiai ismeretek, és mindezek összehangolása, vagy legalább ezek preferenciarendszerének kialakítása a csomagolástechnikában.

A legjobb csomagolási megoldás megválasztása a termék tulajdonságaitól, a csomagolás céljától, a felhasználás módjától és az előállítás technológiájától függhet. Cégünk erre kínál minden igényt kielégítő, minőségi megoldásokat a csomagolóanyagok és a csomagoló gépek széles palettájával.

Csomagolástechnika
Csomagoló gépek

A csomagoló gépek felhasználási területek szerint széles skálán alkalmazhatóak az ipar minden területén. Különféle termékek, különféle gyártási technológiák, energiafelhasználás tekintetében más-más alkalmazást igényelnek. A csomagolandó termék nagysága, milyensége, megjelenése szempontjából sem elhanyagolhatóak.
0 +
Értékesített csomagológépek
0 +
Elégedett ügyfeleink
0 +
törzsvevők
0 +
rendelés évente

Csomagolástechnika
Raklapfóliázó gépek

A termékek szállítási logisztikája legtöbb esetben raklapra helyezést igényel. Az alapvető követelmény az, hogy a termékek a szállítás folyamán védve legyenek az időjárás viszontagságaitól és védve legyenek annak tárolási helyén is. A raklapfóliázó gépek sztreccsfólia (stretch fólia) felhasználásával csomagoljak be a raklapra helyezett árut a biztonságos szállításhoz, raktározáshoz. A felhasználói igényekhez igazodva ezek több kategóriában elérhetőek.

Csomagolástechnika
Zsugorfóliázás - zsugoritó kemencék

A zsugorfóliázás a legpraktikusabb, legsokoldalúbb csomagolási technika, mely megvédi a terméket és tetszetősségét kiemeli. Ennek a technológiának az alkalmazása termékenként változó. A zsugorfóliázást tekinthetjük a leggazdaságosabb piaci megoldásnak különböző termékek szakszerű csomagolására.
Csomagolástechnika-VÁKUUMCSOMAGOLÓ-GÉPEK

Csomagolástechnika
VÁKUUMCSOMAGOLÓ GÉPEK

Felhasználása alkalmazható a teljesség igénye nélkül: kozmetikai termékek, élelmiszer, disztárgy, ajándéktárgy, kisebb alkatrészek, elektronikai panelek. Légmentes lezárással védi a csomagolandó terméket.


Csomagolástechnika
Asztali szalagozó gépek

Gyűjtő csomagolás. Leggyakoribb alkalmazása a nyomdaiparban van. Egy gép, akár több munka művelet egy lépésben. A csomagolandó termék nagysága, milyensége, megjelenése szempontjából sem elhanyagolhatóak.

Csomagolástechnika
DOBOZ FORMÁZÁS ÉS ZÁRÁS

Karton dobozok formázására, töltésére és lezárására célirányozott gépek nagyon változóak és általában termékspecifikusok. Kompatibilitásaiból adódóan komplett csomagoló egység hozható létre.
0 +
Értékesített csomagológépek
0 +
Elégedett ügyfeleink
0 +
törzsvevők
0 +
rendelés évente

Csomagolástechnika
Kézi pántoló gépek

A pántolás ideális módszer a gyűjtőcsomagolások és az egységrakományok megerősítésére, rögzítésére. Alkalmazhatóak mechanikus és pneumatikus és akkus kivitelben is.

Trusted By

Lépjen kapcsolatba velünk

Amenniyben bővebb információra lenne szüksége, kérjen tőlünk ajánlatot az adatlap kitöltésével vagy vegye fel a kapcsolatot velünk telefonon

Scroll to Top