fbpx
Tape&GO

Maszkolószalagok

A Tape&Go maszkolószalag telített alapanyaga lehetőséget ad arra, hogy a krepp papír szilárd stabilitást adjon, így alkalmassá vált a széles körű felhasználásra az ipar minden területén.Beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt alkalmas változatot gyártjuk. Felhasználása széles körben lehetséges: mint például: autóipar, építőipar, gépgyártás,hajógyártás területén és még sok egyéb helyszínen. Termékpalettánkon maszkoló szalagjaink különböző tulajdonságokkal vannak felvértezve: hőállóság, kültéri vagy beltéri , száraz vagy nedves környezetben való felhasználáshoz mind elérhető.

Minden Tape&Go maszkoló szalag natúr kaucsuk ragasztóval készül. Magas hőtűrésű kivitelek akril és szilicon ragasztóval vannak ellátva.

A festési munkálatok tekintetében maszkolószalagjaink nagy pontosságot és könnyű felhasználást biztosítanak. Legyen szó professzionális felhasználásról vagy barkács célzattal  mindenki részére megvan a megfelelő megoldás. A professzionális minőségű maszkolószalagjaink használhatóak magas hőmérsékleten,kültéren, UV-érzékeny környezetben vagy akár vízbázisú festék felhasználásánál is.

Az autófénykezők számára kifejlesztett szalagok. Kizárólag erre a célra gyártunk kiváló minőségű maszkolószalagokat, ellenőrzött alapanyagokból és megfelelő ragasztókkal.Nyom nélküli visszaszedhetőség garantált.

Hosszú élettartammal és jó tapadással rendelkeznek, nedvességgel és oldószerekkel szemben ellenállóak, nyom nélkül eltávolíthatóak, és igény szerint magas hõmérsékletállósággal rendelkeznek. A Tape&Go krepp szalagok nem csak a felületet védik, biztonságot adnak a felhasználó partnereinknek is a tökéletes munka jegyében!

0 +
Értékesített csomagológépek
0 +
Elégedett ügyfeleink
0 +
törzsvevők
0 +
rendelés évente

Amenniyben bővebb információra lenne szüksége, kérjen tőlünk ajánlatot az adatlap kitöltésével vagy vegye fel a kapcsolatot velünk telefonon

Scroll to Top