ENOfilms stretch fólia

You are here:

ENO FILMS Új generációs stretch fóliák

Fejlesztések forrása az ügyfelek igényeiből származik, minnél költséghatékonyabban és környezettudatosabban csomagolni a biztonság jegyében. MEGVALÓSÍTOTTUK !

Eno Films egy a piacon egyedi gyártástechnológiával gyárt olyan stretch fóliát ,mely partnereink minden igényét kiszolgálja 15-20% -os költségmegtakarítás mellett!

ENOEXTREME streč folija
Fólia felhasználás ( alapanyag ) -os megtakarítás : 60%
Alacsonyabb CO2-kibocsátás ( szállítás) : 50%

Büszkék vagyunk az eredményeinkre és az elégedett ügyfeleinkre, akik ezt a stretch fóliát használják. Sokkal jobb eredményt kínálunk, a hagyományos, standard stretch fóliához képest. Az “ENO FILMS” fő tulajdonságai a kiváló minőség, biztonságos csomagolás, csökkentett fólia fogyasztás és gazdaságosság.

Az “ENO FILMS” stretch fóliának fő célja, hogy csökkentse a költségeket, valamint a fólia felhasználást a környezetünk megóvása érdekében.Eno Films stretch állandó minőség jellemzi és mindig azonosítható terméket vásárolnak partnereink.

Egyedi azonosíthatóság érdekében piros színű csévén szállítjuk. Gépi stretch fóliák 900 g fix. súlyú csévén kerülnek kereskedelmbe, így partnereink mindig több nettó fóliát vásárolnak azonos tekercs súly esetén a jelenleg a piacon elérhető fóliákhoz képest.

Kézi és gépi kivitelben is elérhetőek stretch fóliáink.

Gépi kivitelben akár 440 % előnyújtás is elérhető megfelelő fóliázó gép esetén.