A stretch fólia mindenki számára ismert csomagolásió anyag, mely termékeink raklapokon történő szállításához a stabilitást és védelmet biztosítja. Továbbiakban a környezet káros hatásaitól védi  a teljes logisztikai folyamat során. A stretch fólia jellemzői: rugalmas , nagymértékű nyúlás -> nagy szakadási szilárdság, tapadás -> tapadóerő,  víztiszta anyag, gazdaságos felhasználás, költségmegtakarítási eredmény.

Milyen stretch fóliák közül  választhatunk? Ez sok tényező befolyásolja. Pl.: a csomagolt termékektől, a raklaptól, a csomagológéptől, a súlytól, a szállítási körülményektől, környezeti hatásoktól.

Stretch fóliák széles választékát ajánljuk, így bármilyen csomagoláshoz, biztosítunk fóliát. Kérjen segítséget a biztosabb fólia kiválasztáshoz. Ezzel sok időt és pénzt takarít meg.

ENO Films - Stretch fólia

Legyen környezet tudatos- költséhatékony-Védje meg termékeit a legjobb minőségű stretch fóliagyártó ENO Films termékeivel.

Nagyon fontos, hogy milyen minőségű alapanyagból készül a fólia, vagyis az LLDPE meghatározáson belül még sok alternatív lehetőség van a gyártáshoz. Az ENO Films stretch fóliák különleges filmből készülnek a C6, C8 minőség keresztezésével egy egyedi anyagminőséget képeznek. Az ENO Films egy egyedi gyártási konstrukcióval és gépekkel készíti termékeit . Ez ENO film bizonyítottan csökkenti a stretch fólia felhasználást a csomagolás terén, ami  a jelenlegi kereskedelemben elérhető általános  termékekhez képest akár 60%-os felhasznált anyag csökkenést  is elérheti.

ENOFILMS crvene hilzne za streč foliju
ENOExtreme film

Csomagolás stretch fóliával

ENO Films - Kézi stretch fólia

Az ENO Films kézi stretch fólia segítségével gyorsan és könnyen csomagolhat kisebb, nagyobb termékeket. Kínálatunkban megtalálható a kézi stretch fólia több féle méretben. 7-9-11-14 my

A kézzel történő csomagolás az egyik leggyakrabban alkalmazott módszer a termékek védelmére. Minden stretch fóliánál, csak belülről tapad, hogy megakadályozza az egymásra való tapadást, így szakadást, ragadást szállítás/mozgatás közben.

Ručni streč, ručna streč folija
ENOflex

ENO Films - Gépi stretch fólia

Az ENO Films gépi stretch fólia használatával, sokkal hatékonyabb módot kínál a versenytársak fóliáinak felhasználásával szemben. Attól függően, hogy milyen csomagológépet használ, különböző méretű és vastagságú ENO Films stretch fólia használható, akár 440% nyúlás!

A raklapok csomagolása lehet automata, félautomata. A legjobb mód arra, hogy raklaponként pénz takarítson meg csomagolási költségein. Tisztában van azzal napi mekkora számú raklpot csomagolnak be kollégái? Megfelelő csomagoló gépekkel akár 50% is csökkentheti raklaponként fólia felhasználásának költségét.