fbpx

Stretch fólia akció!!!!

Egyedülálló stretch fólia a hatékony csomagolás érdekében

Ismerje meg egyedülálló, nagy nyúlású stretch fóliánkat, amelyet kifejezetten a csomagolási és raktározási folyamatokhoz terveztünk. Termékünk a gyártás területén tevékenykedő olyan vállalkozások számára készült, melyeknek szükségük van a termékeik biztonságos és hatékony csomagolására.

 

Akár 300%-os nyúlással a jelentős megtakarítás érdekében

Nagy nyúlású stretch fóliánk nem csak egy átlagos csomagolóanyag. Ez a fólia akár 300%-al is képes nyúlni, ezzel jelentős megtakarítást biztosítva a felhasználóknak. Ez a tulajdonság teszi ideálissá a termékeinket a raktározási és szállítási folyamatokhoz, mivel biztosítja a végső termék védelmét.

Ingyenes kiszállítás a budapesti régióban

De ez még nem minden! Kínálatunkban a budapesti régióban ingyenes szállítást biztosítunk. Így nem csak a csomagolási költségeken spórolhat, hanem most még a kiszállítási költségen is.

Strech film

1,3 - 1, 5 eur/Kg
  • 17/23 my 150%
  • 17/20/23 my 250%
  • 17/20/23 my
Népszerű

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha többet szeretne megtudni a termékünkről, vagy ha szeretné megrendelni, kérjük, töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy hívjon minket telefonon. Szakértőink készen állnak, hogy segítsenek Önnek a legmegfelelőbb csomagolási megoldás kiválasztásában.”

Scroll to Top