Kínálatunkban elérhetőek speciális szalagjaink melyek az építőiparban, az autóiparban, a hajógyártó iparágakban  a lakóssági szektorban széles körben használatosak. Ebbe tartoznak a következő szalagok: hobby szalag „duct tape“, szövet szalag „cloth tape“, szálerősített szalag „filament tape“, kétoldalas szalagok, alumínium szalagok,

A Hobby szalagok „duct tape“ segítségével bármit rögzíthet! A legnépszerűbb és legismertebb szalag minden karbantartáson és háztartásban.

Az alumínium szalagok a kémény és légtechnika elengedhetetlen kiegészítői.

Kétoldalas ragasztószalagok használata hihetetlen széles felhasználási környezettel bír. Szőnyegek, padlóburkolatok, valamint szabálytalan és durva felületek ragasztására is alkalmas.

Specijalna duct traka

Speciális szalagok katalógusa

Gafer traka - Cloth traka

„Cloth tape“ Szövet szalag

Ipar több szegmensében használatos szalag, maszkolás,felület védelelm, rögzítés, tömítési funkcióval szolgál. Nyom nélkül eltávolítható a felületről, több féle hőtartományban használahtó.

Specijalna duct traka

„Duct tape“ hobby szalag

Széles körben ismert és népszerű hobby szalag. Nincs olyan probléma, amit nem oldana meg! Bármeilyen célra használhatja, így az alkalmazás leginkább a lakossági körben található.

Aluminijumska samolepljiva traka

Alumínium szalag

Ez a szalag alumíniumból készül és létezik védőfóliás és normál kivitelben is. Nagyon erős acrilát ragasztójával kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alakalmas. Légtechnikai kivitelezés , fűtési és hűtési rendszereknél alkalmazható, illetve az autóiparban.

duplo lepljiva sunđer traka

Kétoldalas habosított ragasztószalag

Ez a kétoldalas ragasztószalag kültéri használatra alkalmas. Alkalmazása az autóiparban és olyan helyeken rejlik, ahol a szalagnak hosszú ideig kell mgtartani jól tapaó tulajdonságát.

Duplo lepljiva traka za postavljanje podloga

Kétoldalas szalag

Kétoldalas ragasztószalag, különböző aljzatok, például szőnyeg és hasonlók elhelyezésére szolgál. Nagyon könnyen tapad egyenetlen felületekre

armirana-traka

Üvegszálerősített szalag

Üvegszálerősített szalag hosszanti és kereszt-hosszanti szálerősített kivitelben létezik. Különlegesen nagy tömeggel rendelkező csomagolására is alkalmas, hordók , fémszerkezetek, csövek és még sok egyéb termék rögzítésére,pántolására.