A Tape&Go maszkolószalag telített alapanyaga lehetőséget ad arra, hogy a krepp papír szilárd stabilitást adjon, így alkalmassá vált a széles körű felhasználásra az ipar minden területén.Beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt alkalmas változatot gyártjuk. Felhasználása széles körben lehetséges: mint például: autóipar, építőipar, gépgyártás,hajógyártás területén és még sok egyéb helyszínen.

Termékpalettánkon maszkoló szalagjaink különböző tulajdonságokkal vannak felvértezve: hőállóság, kültéri vagy beltéri , száraz vagy nedves környezetben való felhasználáshoz mind elérhető.

Minden Tape&Go maszkoló szalag natúr kaucsuk ragasztóval készül. Magas hőtűrésű kivitelek akril és szilicon ragasztóval vannak ellátva.

Krep traka sa temperaturnom otpornošću na 60 C krep trake
Papirna polu-krep traka namenjena za autoindustriju

Maszkolószalagok festéshez és építőipari kivitelezésekhez

A festési munkálatok tekintetében maszkolószalagjaink nagy pontosságot és könnyű felhasználást biztosítanak. Legyen szó professzionális felhasználásról vagy barkács célzattal  mindenki részére megvan a megfelelő megoldás. A professzionális minőségű maszkolószalagjaink használhatóak magas hőmérsékleten,kültéren, UV-érzékeny környezetben vagy akár vízbázisú festék felhasználásánál is.

Maszkolószalagok az autóipari felhasználásra

Az autófénykezők számára kifejlesztett szalagok. Kizárólag erre a célra gyártunk kiváló minőségű maszkolószalagokat, ellenőrzött alapanyagokból és megfelelő ragasztókkal.Nyom nélküli visszaszedhetőség garantált.

Hosszú élettartammal és jó tapadással rendelkeznek, nedvességgel és oldószerekkel szemben ellenállóak, nyom nélkül eltávolíthatóak, és igény szerint magas hõmérsékletállósággal rendelkeznek. A Tape&Go krepp szalagok nem csak a felületet védik, biztonságot adnak a felhasználó partnereinknek is a tökéletes munka jegyében!

19mm x 33m zelena krep traka otporna na UV zrake namenjena za autoindustriju i spoljnu zaštitu

Maszkoló termékpaletta

Masking tape automotive light grey

Autóipari maszkolószalag világos szürke

Alkalmas autóipari festési munkálatoknál, valamint bármely iparágaknál, ahol pontos festés szükséges,páraálló és a magas hőmérséklet ellenállás nem szükséges. 80 fokos hőtűrésű szalag.

Zelena traka 80 stepeni namenjena za autoindustriju

Autóipari maszkolószalag zöld

Alkalmas autóipari festési munkálatoknál, valamint bármely iparágaknál, ahol pontos festés szükséges, és a magas hőmérséklet ellenállás nem szükséges.80 fokos hőtűrésű szalag.

Ekonomična traka pogodna za uradi sam industriju

Basic maszkolószalag

Gazdaságos maszkolószalag a termékek belső védelméhez. Egyszerű és pontos eltávolítás!

plava krep traka za brodsku industriju

Kék maszkolószalag UV álló-vízálló

Ezt a maszkolószalagot leginkább az autóiparban,hajóépítés illetve a külső felületek védelmére használják.Ipar bármely szegmensében tökéletesen felhasználható. Nedvesség álló és magas hőmérsékleten is használható.

traka za spoljašnje površine top kvaliteta sa stabilnim lepilom pri niskim temperaturama

Maszkoló szalag időjárásálló

Papír krepp szalag nedvesség és UV álló. Alkalmazása főként ipari közegben, de kültéri vízbázisú festésnél is alkalmazható.

Papirna krep traka top kvaliteta za autoindustriju i rad sa IR lampom

Maszkolószalag – speciál festéshez

Kiemelkedik az általános maszkoló szalagok palettájáról. Szélsőséges felhasználási környezetet biztosít a felhasználónak. Alkalmazása a hajógyártásban illetve az autóiparban általános. Ellenáll a nedves vizes környezetnek, az IRR álló, extra magas hőtűréssel rendelkezik.

zaštitna traka visokog 80 ℃

Maszkolószalag egyenetlen felületre

Könnyen használható és még könnyebb szakítható maszkolószalag. Kiváló mechanikai ellenállást és könnyű tapadást biztosít az egyenletlen felületekhez.

Zaštitna traka za industriju i građevinarstvo

Maszkolószalagok kültéri munkálatokra

Maszkolószalagok kültéri felületek védelmére, kiváló mechanikai szilárdság és minden felülethez illeszkedik. 2 napon belül nyom nélkül visszaszedhető.

washi traka za spoljašnju upotrebu, otporna na UV zrake do 60 dana

Washi maszkolószalag – UV ellánálló 60 napig –vízálló

Alkalmas a külső felületek védelmére. Színelválasztásnál a festett felületeknél. Vékony , nagyon erős szalag.A maszkolószalag alapanyaga rizspapírból készült, ennek köszönhetően nagy pontossággal rendelkezik használat során. UV-ellenálló (legfeljebb 60 nap). Nagyon magas hőnek is ellenáll.(120℃)