Forgó állványú palettázó gépek - Spinny

Mašina za strečovanje paleta - Spinny

Teljesen automatikus vagy félautomata forgó állványú raklapozó gépek, amelyek minden csomagolási követelménynek megfelelnek.

Ezek a gépek a csomagológépek speciális típusát képviselik. Forgó platformmal vannak ellátva, amelyre a raklapot helyezik, ami által lehetővé válik a raklap sztreccsfóliával
történő beburkolása, mégpedig a különböző munkaprogramok (munkaciklusok) szerint, amelyeket a kezelőpanelen keresztül lehet kiválasztani.

Forgókaros raklapfóliázó gépek

Mašina sa obrtnom rukom - Rotax S5300

A nehéz és nagyméretű termékek esetében a forgókaros fóliázó gépek jelenti a legjobb választást.

Legyenek félautomaták vagy automaták, ezek a gépek lehetővé teszik a sztreccsfóliával történő beburkolást a termék forgóállványra való helyezése nélkül, mivel magát a burkolást a gép forgókara végzi, amely a raklap körül forog. Ez a fajta gép különösen az instabil raklapok esetében jelent jó megoldást.

Vízszintes sztreccsfóliázó gépek

Horizontalna mašina AT-1500-S grafik i šema

Ezeket a gépeket a vízszintes helyzetben lévő termékek sztreccseléséhez tervezték. Ez a fajta gép a hosszú termékek sztreccsfóliával történő beburkolására alkalmas.

A csomagolás tekintetében növeli a termelékenységet, függetlenül a termék súlyától vagy magasságától, ugyanakkor könnyű kezelést biztosít.

Különböző gyűrű átmérővel rendelkező vízszintes gépeket kínálunk, az Ön igényeihez/szükségleteihez igazítva, amelyek lehetnek automaták vagy félautomaták, valamint automatizált vonalak.

Zsugorító kemencék raklapok csomagolására

Peć za strečovanje sa termoskupljajućom folijom TS-32

A TS/32 zsugorító kemence két – gáz- és áramüzemeltetésű – változatban is elérhető. Mindkét változat garantálja a termék tökéletes védelmét a víztől és a portól. A gázüzemeltetésű szabadalmaztatott, szigetelt kamrarendszerrel van felszerelve, amely csökkenti a hőveszteséget és az energiafogyasztást.

Önjáró raklapfóliázó gép - robotfóliázó gép

Samohodna mašina - robot Oscar

Raklapfóliázó gépek, tökéletesek a mindennapi használatra.

Az önjáró raklapfóliázó gép (robot) akkumulátorral működik, bárki, bárhol használhatja, mert kezelése nagyon egyszerű, akárcsak a különböző méretű raklapok sztreccsfóliázása, ami elvégezhető anélkül, hogy a raklapot el kellene mozdítani a helyéről.