Ragasztószalagok, csomagológépek és stretchfóliák – hatékonyabb, minőségesebb és szebb. A Tape&Go termékeivel és támogatásával valóban így van.

Felismertük a szükségletet az első pillanattól. Teret adunk az új ötleteknek. Pontos célokkal, szakemberekkel és kitűnő tervekkel. Nem bátorság kellett hozzá, amikor megbízol a termékedben és a szolgáltatásodban, és használatakor könnyítést hozol az otthonokba, tudod, hogy ez biztos út. A te utad.

2014 év végén a Tape&Go lefektette az alapkövet. Egy kis csapat nagy történetbe kezdett. Büszkék vagyunk, hogy együtt felnőttünk a feladathoz.

Tudjuk, hogyan lehet egyszerűbben, gyorsabban és minőségesebben. Felismerjük a kihívásokat és bemutatjuk az új megoldásokat, melyeket Önöknek fejlesztettünk.

Mit értünk el eddig?

Tape&Go ma már 200 különféle terméket kínál, ez idő folyamán több mint 750 partnert szerezve. Forgalmazunk ragasztószalagokat, csomagológépeket és stretch fóliát több mint 15 országban.

Megoldást kínálunk az autóiparban, építőiparban, csomagolás illetve DIY területén. Ezt költségmentesen nyújtuk, hogy plusz megtakarítást hozzunk cégének. Minden amire szüksége van, nálunk megtalálja egy helyen.

Cégünk székhelye Budapesten található, a balkáni régiót tekintve köszpontunk Újvidéken. Új megközelítésekkel fejlesztjük termékeinket, innovatív ötleteinkkel új technológiát vezetünk be.

Tudjuk, hogy lehet egyszerűbben, gyorsabban és minőségesebben.

A VIZIÓNK, HOGY FELISMERHETŐ MÁRKA ÉS MEGBÍZHATÓ PARTNER LEGYÜNK, INNOVATÍV, MINŐSÉGI ÉS GAZDASÁGOS MEGOLDÁST NYÚJTVA RAGASZTÓSZALAGOK ÉS STRETCH FÓLIÁK TERÜLETÉN.

Hova tartunk?

Ismerjük az Önök költségeit. Tudjuk, hogyan tudnák azt csökkenteni, különböző anyagok használatával: ragasztók, strech fóliák, ragasztószalagok, új technológiai megoldásokkal.

A Tape&Go-t felismerhető márkaként és partnerként látjuk innovatív megoldásokkal, mely hatékony lehetőséget kínál a mindennapi kihívásokkal szemben.

Miért fontos nekünk?

Tudjuk milyen fontosak a stabil kapcsolatok. Kiépítjük azt partnereink és termékeink közt. Csapatban dolgozunk, elszántan, rendszerben és minőségesen.

Gyors és hatékony lehetőségeket hozunk létre, melyekkel hosszútávú együttműködéseket építünk ki. Célunk nem az egyszeri eladás hanem az együttműködés, hogy a megoldásokig egyszerűbben és minőségesen közösen jussunk el. Egyidőben több mindent egyszerre megoldani, mindenképp előnnyel jár.

A mi történetünk az Önöké is.

Önöknek teremtettük a Tap&Go márkát.
Mindenidőben együtt doglozunk.
Mert a megszakíthatatlan kapcsolataink a mi küldetésünk.

AMI JÓL TAPAD!