„Pack Expo 2018“

May 16, 2018 by Mirko Popovic in Global Pack 0 comments
„Pack Expo 2018“

A Global Pack Hungary 2018. Május 16-19. között a bukaresti „Pack Expo 2018“ nemzetközi kiállításon mutatja be termékeit. A „Pack Expo 2018“ a legjelentősebb esemény és a legfontosabb találkozási pont a csomagolóipar képviselői számára Délkelet-Európában. Kétévente piacvezetők és a csomagolóiparban tevékenykedő cégek bemutatják termékeiket és fejlesztéseiket a fent említett kiállításon.

Az idei évben a helyi vállalatok mellett külföldi cégek is részt vesznek a kiállításon, melyek e régió 14 országából érkeznek az eseményre. Több mint 10.000 szakmai látogató várható, számos csomagolóanyag gyártó, importőr, beszállító.

A „ Pack Expo 2018“ kezdettől fogva igazi siker, mivel egy helyen fellelhető a csomagolóipar teljes értékesítési lánca: csomagolás, címkézés, kezelés, tárolás stb.

Cégünk ezen a kiállításon bemutatja termékskáláját és brendjét TAPE & GO mint például: öntapadó csomagolószalagok, krepp szalagok, nyomtatott szalagok stb. A kiállításon igyekszünk a már meglévő ügyfelekkel megerősíteni az együttműködést, illetve a magyar csomagolóipart összekötni ezzel a térséggel.

Leave a Comment!

You must be logged in to post a comment.
Back to Top